Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Wildhagen

6.8 / 10.0
(1 stem)
Gageldonkseweg 23
4815PD Breda
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0765413701
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtkeukenstudio@wildhagen.nl
51.6003714.732901
1 3.4470588235294 3 6.8
Gemiddelde waardering uit 1 stem

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Keukenadvies
Keukenstudio
Montage
Kenmerken:
Greeploos
Leverancier van:
Atag
Erbi
Gaggenau
Itho
Keukens
Miele
Siemens

Reviews

Plaats een review
|
De keuken van Wildhagen is één doffe ellende
Allereerst heeft hij ons een keuken aangesmeerd van 4 meter breed terwijl hij uit eigen ervaring en opmeting wist dat de ruimte maximaal 3.95 m was. Dat is een beginnersfout die je niet verwacht van een ervaren keukenboer. Vervolgens heeft hij ons een Miele inductie kookplaat aangesmeerd waarvoor wij niet hadden gekozen en welke niet voldeed omdat de pannen bij een beetje roeren al over de plaat schoven. Vervolgens heeft hij een tekortkoming na meer dan een jaar nog steeds niet hersteld. De kraan heeft hij voor een raam geplaatst i.p.v. net als voorheen midden tussen de 2 ramen in. Nu hangen de gordijnen telkens tegen de kraan aan wat voorheen niet het geval was. Hij is ronduit een eersteklasprutser met een vergaande gebrek aan echte vakkennis en hij vindt van zichzelf dat hij het mannetje is en vergeet dat hij maar een zoon is van Ko.
De keuken op zich is van goede kwaliteit. De monteurs zijn echte vaklui maar die kunnen de tekortkomingen van hun baas niet volledig rechtbreien.
Zie omschrijving. Hopelijk verkoopt hij geen enkele keuken meer want de echte vakkwaliteiten mist hij volledig. Hij heeft enkel een tekencursus gevolgd waar hij keukens heeft leren tekenen. Door zijn idee over de indeling van de keuken is de ruimte grotendeels veranderd in een loze ruimte terwijl we daar voorheen met 4 personen konden eten en nu amper met 2 personen dankzij de hulp van een andere keukenzaak Tekusan welke vele malen beter is dan Wildhagen.
Waardering:
2.0 4.0
|
belastingheffing@gmail.com
Wildhagen luistert niet naar de klant en drijft zijn eigen zin door want hij is de vakman. Alleen van een vak man mag verwacht worden dat hij tenminste een keuken goed kan inmeten en dat kan mijnheer Wildhagen niet. Hierdoor zijn een aantal problemen ontstaan welke de klant mag oplossen want Wildhagen geeft niet thuis.
Afspraken over de levering en plaatsing zijn stipt nagekomen
Het volledig ontbreken van enige nazorg en het vertikken van gemaakte fouten. Deze hebben wij op eigen kosten door een andere keukenboer laten herstellen. Daarnaast is de voorlichting over de door hem geleverde apparatuur ver onder de maat. Hij wil alleen maar dure apparatuur verkopen en de rest zal hem een worst zijn.
Waardering:
2.0 4.0
|
De beste keukenzaak van Nederland !
Ad Wildhagen, de eigenaar van Keukenstudio Wildhagen, bedenkt de meest creatieve en praktische keukenopstellingen, heeft een luisterend oor, vertaalt de wensen van de klant en maakt de juiste keuze uit alle materialen, de montage gebeurt in eigen beheer door eigen monteurs. Na de montage van de keuken komen Ad en zijn echtgenote Sri nog even langs om het eindresultaat te bewonderen en er wordt bovendien nog een zeer smaakvol cadeau achtergelaten !
- luisterend oor en wensen worden vertaalt in creatieve en praktische keukenopstelling - montage door vakbekwame eigen monteurs - geen druk op de ketel, geeft mensen de tijd om goed na te denken alvorens te beslisen
absoluut geen !
Waardering:
5.0 10.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Mooiman Keukens Breda(7.4/10.0)0.9km
Breda - Grenssteen 17
 
 
Keukenconcurrent Breda(7.6/10.0)0.9km
Breda - Grenssteen 5
 
 
Bruynzeel Keukens(8.4/10.0)2.2km
Breda - Kruisvoort 52
 
 
Brugman Keukens & Badkamers Breda(8.0/10.0)2.2km
Breda - Kruisvoort 32
 
 
Bruynzeel Keukens(8.2/10.0)2.2km
Breda - Kruisvoort 52
 
 
Lara(7.6/10.0)2.2km
Breda - Ettensebaan 25
 
 

Plaatsen in de buurt

Bavel - Etten-Leur - Hoeven - Lage Zwaluwe - Made - Oosterhout Gem Nijmegen - Oosterhout Nb - Rijen - Terheijden - Zevenbergen
Keuken Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact