Zoek op postcode

U bevindt zich hier:    

Koel Keukens

8 / 10.0
(4 stemmen)
Guisweg 28
1544AJ Zaandijk
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0756214122
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@koelkeukens.nl
52.47154.80993
4 4.0322580645161 8 8
Gemiddelde waardering uit 4 stemmen

Vraag direct offerte aan

Kenmerken

Diensten:
Keukenmonteurs
Montage
Offerte
Showroom
Kenmerken:
Composiet
Nostalgisch
Leverancier van:
Accessoires
Atag
Bauknecht
Boretti
Bosch
Etna
Itho
Keukenapparatuur
Keukens
Miele
Natuursteen
Neff
Pelgrim
Siemens
Spoelbak
Terrazzo
Vaatwasser
Werkbladen
Whirlpool
Zanussi

Reviews

Plaats een review
|
Gouden keuken
We waren al een tijd van plan om te gaan verhuizen. Maar in deze roerige tijd durfde we de stap niet te wagen. Opknappen van ons huis leek ons nu een beter idee. Bij vrienden van ons was er net een nieuwe keuken door Koel keukens uit Zaandijk geplaatst. Zij waren erg tevreden hoe alles verlopen was en zij adviseerde om eens bij Koel keukens te gaan kijken. In de showroom vielen wij op een keuken die net geplaatst was; een goudkleurige keuken. ontzettend mooi en sjiek en tegen een prijs die ons meeviel. We hebben een paar verschillende ontwerpen gemaakt samen de verkoopster. Alles mee naar huis genomen en rustig op ons gemak alles door kunnen nemen. Uiteindelijke hebben we onze keuze op een ontwerp laten vallen en zijn we alles gaan regelen bij Koel Keukens. Alles is gezellig verlopen en alles was in 1 keer klaar. We hebben allebei een zeer drukke baan en kunnen nu heerlijk bijkomen in de mooie ruimte met onze " gouden keuken". Team van Koel keukens, dank jullie wel!
Waardering:
4.0 8.0
|
"Als nieuw"
Onze keuken is ca 15 jaar oud, functioneel goed, maar werd kaal en het houten blad was niet meer mooi. Omdat de keuken destijds door Koel-keukens geplaatst was weer met ze in zee. Goede adviezen van Xerva en met gedege en perfecte vakmanschap van Jacco nu een mooi eigentijds nieuw blad, tegels en gespoten kastjes. Als nieuw. Bedankt.
Goed advies, juiste tijdsplanning en een goede nazorg.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
grote klasse!
Op advies van vrienden keuken bij Koel gekocht.... Drie uur lang met alle geduld van Xerva aan de tekentafel gezeten, paar dagen later Bob bij mij langs geweest om te meten en afspraken te maken voor voorwerk. Twee weken geleden heeft Jacco de keuken geplaatst en het is echt super.... Ik dacht dat ik een perfectionist was, maar Xerva, Bob en Jacco hebben mij overtroffen.... Edoch..... Er trad een lekkage op - domme pech -, gisteren gebeld, vandaag meteen gerepareerd met duizend excuses.... Samengevat: klasse bedrjf, waar meedenken, vakmanschap en service top zijn! Ga met hen in zee!
Waardering:
5.0 10.0
|
Ook mijn moeder aan een keuken van Koel keukens
Elke keer als mijn moeder weer bij ons op visite kwam begon ze over onze mooie keuken. " meid wat lekker toch zo'n mooie keuken, als ik nog eens ga verhuizen.......". `mijn moeder is 73 en ging dit jaar verhuizen naar een appartement. In het appartement zat een jaren 80 keuken die niet zo fris meer was.Dit was het moment voor mijn moeder om eindelijk een nieuwe aan te schaffen. Ik ben samen met mijn moeder naar Koel keukens in Zaandijk gegaan,de zaak waar wij destijds ook onze keuken hebben gekocht. Samen met de adviseur is er een mooi ontwerp gemaakt.Een keuken met veel laden, de oven en vaatwasser op hoogte, mooi hoge bovenkasten aansluitend aan het plafon en een mooie verlichte glazenkast waar haar lievelingsservies een mooi plekje kon krijgen. Het leek de verkoopster een goed idee om makkelijk bedienbare apparatuur op te nemen. Ik ben erg blij voor mijn moeder dat ze nu ook zo'n mooie keuken heeft.
Verkoopster nam zeer uitgebreid de tijd voor mijn moeder en mij. Er werd niets opgedrongen en we kregen zeer vakkundig advies. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt. Zelfs de openbare hal van het appartementencomplex werd aangezogen
Waardering:
4.0 8.0
|
Een aanrader!
10 jaar geleden hadden we ook al een keuken bij Koel Keukens gekocht waar we zeer tevreden over waren. In ons nieuwe huis zat een keuken niet naar ons zin. Wij hebben samen met de verkoopster Xerva een mooi plan opgesteld waarvan een mooie tekening van is gemaakt. Alles is goed en duidelijk met ons door gesproken, zowel de kleuren samenstelling als de praktische indeling. Bob is bij ons thuis geweest om de keuken in te meten en hij heeft gelijk een plaatje gemaakt van alle voorbereidende werkzaamheden zoals het demonteren, afvoeren en aanpassingen in het leidingwerk. Overal werd aan gedacht: of er wel genoeg stroompunten waren , waar het koffiezetapparaat op een praktische plek zou staan en of op die plek wel een stroompunt aanwezig was ect. Afgelopen september 2012 is de keuken geplaatst door een zeer vakkundige monteur. Bij het plaatsen werd al het verpakkingsmateriaal gelijk afgevoerd en alles werd netjes opgeruimd. De keuken was in 1 keer 100%., zonder beschadigingen of ontbrekende onderdelen. Alle afspraken zijn na gekomen en Bob kwam zelf de keuken opleven met een mooie grote bos bloemen van Lenteweelde. Wij zijn heel erg blij met de betrouwbare goeie samenwerking. Een aanrader!
Vakkundige monteur, betrouwbaar, alle afspraken zijn nagekomen en alles lekker in 1 keer klaar!
Bos bloemen was te groot voor de vaas
Waardering:
5.0 10.0
|
Zeer tevreden over onze nieuwe keuken
Afgelopen voorjaar hebben mijn man en besloten een nieuwe keuken te willen. We hadden al een beetje idee wat we wilde , maar wat er allemaal mogelijk was? Zo begon onze zoektocht. Na bezoek aan een aantal grotere zaken kwamen we uit bij Koel keukens in Zaandijk. We hadden van kennissen goeie berichten gehoord over deze zaak. Nu een paar maanden staat onze keuken. Het is een sierstuk in ons huis waar we dagelijks met veel plezier in koken en van genieten! Bedankt mensen van Koel!
Goede service, vriendelijke verkoopster, goeie adviezen waarbij de tijd voor je wordt genomen. Goede prijs kwaliteit verhouding.
zijn we niet tegen gekomen
Waardering:
5.0 10.0
|
Helemaal gelukkig met onze nieuwe keuken
2 maanden geleden hebben wij een keuken gekocht bij KOEL. We waren al veel keukenzaken in onze regio af geweest maar konden het nog niet echt vinden. Bij KOEL werden we vriendelijk ontvangen door een aardige dame die met ond de winkel rond ging en ons goede adviezen gaf. Een week later is de eigennaar van KOEL bij ons thuis geweest voor het tekenen van de keuken, daarbij had hij goede ideeen en oplossingen had over dingen waar we zelf nooit opgekomen zouden zijn. Nu de keuken staat genieten we er iedere dag van en is koken een feestje.
Gezellige winkel, niet zo groot en masaal, aardig personeel, advies op maat waarbij goed geluisterd wordt naar persoonlijke wensen. Snelle service
Waardering:
4.0 8.0
|
sterk af te raden
Een familielid had 4 jaar hiervoor goede ervaring met Koel Keukens, het leek ons daarom een betrouwbaar adres. Niet wetende dat de zaak achter de schermen is doorverkocht aan een eigenaar die andere kwaliteitseisen stelt.
- medewerker beschikte over goede idee├źn aangaande keukenontwerp
1) verkeerde bouwtekening gemaakt ---> kopse kanten vergeten en kraan bleek niet te passen 2) verkeerde onderdelen besteld ---> handvatten 3) verkeerde onderdelen geleverd ---> aanrechtblad 4) beschadigde onderdelen geleverd ---> lade, bestekbak, aanrecht, kastje 5) noodzakelijke onderdelen ontbraken ---> metalen gootsteenlade Met name fout 1 heeft alles in de 100 laten lopen, want de keuken was al geplaatst en gelijmd en daardoor was er geen ruimte meer voor de nieuwe onderdelen. En dan hebben we het hier over een zeer eenvoudige losstaande keukenblok (incl. vaatwasser en afzuigkap) van 3 meter zonder boven kastjes. I.t.t. de medewerkers kregen we van de eigenaar aanvankelijk wel medewerking, maar toen de keukenbouwer bij herstelpoging beschadigde onderdelen desondanks wilde plaatsen, hebben wij ingegrepen. Sindsdien hebben we niets meer vernomen van Koel Keukens, ook niet na telefonisch contact van onze zijde. Nu hoeft het niet meer.
Waardering:
1.0 2.0

Plaats een review

In de buurt gevonden

Frits de Jong(7.8/10.0)1.5km
Wormerveer - Zaandijkerweg 2
 
 
Keukenkeuzecentrum Wormerveer(8.2/10.0)2.9km
Wormerveer - Marktstraat 57
 
 
Bedding Center(8.0/10.0)3.6km
Zaandam - Peperstraat 130-132
 
 
Virtuele Inkoop Service Comfortrend(8.2/10.0)3.6km
Zaandam - Peperstraat 86-a
 
 
WST Keukens(7.6/10.0)4.1km
Krommenie - Vlietsend 28
 
 
BinnenHuisCenter Floris(7.6/10.0)4.4km
Wormerveer - Samsonweg 25
 
 

Plaatsen in de buurt

Amsterdam - Beverwijk - Halfweg Nh - Krommenie - Landsmeer - Uitgeest - Watergang - Wormerveer - Zaandam - Zwanenburg
Keuken Gids is onderdeel van Xind-Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden - Contact